Onze Filosofie


3ème BUREAU, gedreven door innovatie en creativiteit, onderneemt en maakt de dromen van zijn klanten, gepassioneerde en veeleisende bouwers, waar.

Van de conceptie van het architecturale project tot interieurdecoratie, van het ontwerp van de buitenruimtes en zwembaden tot het indelen van tuinen, coördineren we professionals en luxueuze ambachtslieden. Wij beheersen alle aspecten van uw hoogwaardige constructie of renovatie.

Nauwkeurig teamwork tussen hoofdaannemers, architecten en ontwerpbureaus zal uw project tot een exclusieve realiteit maken. We nemen de tijd om elk van uw wensen te ontwerpen als een uniek en identificerend werk in relatie tot de omgeving en uw levensstijl.

Onze teams zijn gevoelig voor de uitdagingen van uitmuntendheid en werken dagelijks samen om de prestaties en het onderhoud van uw installaties te garanderen. Onze ervaring verzekert u van een deskundige aanpak aangepast aan de context om u op lange termijn te ondersteunen. Wij zorgen voor uw gebouwen, de bewoners en de omgeving.

Competentie en respect voor deadlines worden gevonden in de perfecte uitvoering van onze diensten via onze verschillende structuren:

Build and Renovate

Ontwerp, bouw en renovatie van exclusieve eigendommen.

Facility Managment

Indeling en decoratie van ruimtes, structuur van volumes in harmonie met uw levensstijl.

Exclusive Interior

Transformatie van uw buitenruimtes, bronnen van welzijn, om de kunst van het leven in de tuin te cultiveren.

Landscaping and pool

Beheer, onderhoud en behoud van uw kantoren, winkels of privéwoningen voor uw totale comfort.

Jobs

Er is momenteel geen vacature.
Dit mag u er niet van weerhouden om ons toch uw CV te sturen naar entreprise@3emebureau.be.

Alvast bedankt.

Contact informatie


3ème BUREAU SRL

Rue Egide Van Ophem, 40A
1180 Brussel

T : +32 2 648 15 48

E-mail: entreprise@3emebureau.be

Google maps